interieurontwerp

Interieur ontwerpen is hot!

Door een betere economie dan een paar jaar geleden en mede door al die televisiezenders met elk een eigen interieurprogramma, is meubels ontwerpen en op maat laten maken ervan een groeiende business. Dit geldt ook voor gehele interieurs. Hoewel moderne tekenprogramma’s het voor iedereen mogelijk maken om zelf iets te ontwerpen, roepen veel mensen de hulp van een professional in.

Ook wij hebben deze discipline in huis. Door de wol geverfd, kijkend met een timmermansoog én met de nodige materiaalkennis is onze visie op ontwerpen vaak nét iets anders. Denk hierbij eveneens aan alle nieuwe materialen die voortdurend op de markt komen. De vakbladen waarop we geabonneerd zijn, geven daarnaast veel informatie over het gebruik, maar ook de laatste trends worden in deze bladen beschreven.

Natuurlijk tekenen ook wij met de computer ( Computer Added Design). In de 21e eeuw tel je niet meer mee wanneer je niet digitaal en via het world wide web communiceert: snel en handig. Maar …….. de tekentafel staat evenmin onder het stof. Door af en toe handmatig te tekenen of kleine zaken aan te vullen, ontstaat er vaak net iets meer gevoel t.o.v. het tekenen met de computer. Zo pakken we het beste uit twee mogelijkheden.

Door gebruik te maken van de digitale (teken-)mogelijkheden, communiceren wij op een snelle manier met architecten, interieurarchitecten en interieuradviseurs.